Proef de liefde en het vakmanschap
in onze heerlijke ambachtelijke quiches.

Wat onze quiches zo onweerstaanbaar lekker maakt? Dat begint al bij de basis: de ambachtelijke, knapperige bladerdegen van Maître André, dé referentie op het gebied van verse bladerdegen op rol. Voeg daarbij de heerlijke vulling van 100% verse, natuurlijke ingrediënten en je krijgt vanzelf een topgerecht: vriesvers geleverd, dus altijd vers op tafel.

Stel een vraag


Bekijk onze quiches

Proef onze heerlijke recepten


Vlees of veggie? Voorgerecht of hoofdgerecht? In ons gevarieerde aanbod vind je de juiste quiche voor elke smaak en elke gelegenheid.

Het geheim van onze
Quiches? Het meesterlijke deeg van Maître André.De bodem van een quiche is minstens zo belangrijk als de vulling. Daarom gebruiken wij bij QuicheMe alleen de beste degen van Maitre André.


Maitre André is ongeëvenaard in het bereiden van vers deeg op rol met kwaliteitsvolle, natuurlijke ingrediënten. Die knapperige, smeuïge bodem vormt de basis voor al onze heerlijke quiches en tal van andere topgerechten.Maitre Andre Signature

Over onze QuicheMe's

QuicheMe is ambachtelijk en met passie vervaardigd in Meetkerke in samenwerking met Footstep, het maatwerk bedrijf uit Brugge. Met oog voor de optimale smaak.

Lokaal
bereid

Warm &
smaakvol

Met vers
bladerdeeg

Blijf lekker up-to-date!
Schrijf je in voor smakelijke updates.


Zin in nieuwtjes, aanbiedingen of inspiratie? Schrijf je hier in en blijf als eerste op de hoogte.


maitre andre icon